Οι Υπηρεσίες μας

Έιτε είστε εδώ για διακοπές, είτε ζείτε στην Ελλάδα, το Guys Club σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό, επαγγελματικό και διακριτικό σέρβις, κάθε μέρα της εβδομάδας, 365 μέρες το χρόνο. Αφήστε τα αγόρια μας να σας ψυχαγωγήσουν στο δικό τους χώρο στις πόλεις της Ελλάδας ή στο δικό σας σπίτι ή ξενοδοχείο.

Για να πάρετε μια γεύση των συνοδών μας και των υπηρεσιών που προσφέρουν, δείτε τις φωτογραφίες μας.

Όταν επισκέπτεστε τον συνοδό

Πολλοί από τους συνοδούς μας έχουν διαθέσιμα δωμάτια για τη συνάντησή σας, με μπάνιο και εγκαταστάσεις για να φρεσκαριστείτε.
Ήμαστε ανοικτά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, για να μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο, οποτεδήποτε αισθανθείτε την ανάγκη.

Το Guys Club σας παρέχει σέρβις με ακρίβεια και επαγγελματισμό σε περιπτώσεις που δέχεστε το συνοδό σε δικό σας χώρο.
Μπορείτε να επιλέξετε έναν ή περισσότερους συνοδούς από τη συλλογή μας.
Μπορούμε να σας στείλουμε το συνοδό που επιλέξατε αμέσως, για να απολαύσετε την παρέα του στην ασφάλεια του δικού σας χώρου.

Οι τιμές που απαριθμούνται παρακάτω είναι οι γενικές τιμές μας. Κάποιοι συνοδοί έχουν τις δικές τους ειδικές τιμές που μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες από αυτές. Παρακαλούμε βρείτε τις τιμές του κάθε συνοδού διαβάζοντας το προσωπικό προφίλ του.
Οι τιμές στο προφίλ του συνοδού αναφέρονται σε κρατήσεις μεταξύ του συνοδού και ενός πελάτη. Αν στη συνάντηση πρόκειται να παρεβρεθούν περισσότεροι πελάτες, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.
Οι κρατήσεις πρέπει να πληρωθούν με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, πριν ή κατά την έναρξη της συνάντησης. Επιταγές δεν γίνονται δεκτές ως μέσο πληρωμής.
Κρατήσεις που πληρώνονται με κάρτα χρεώνονται με ένα επιπλέον 15%.
Πληρωμές με κάρτα γίνονται αποδεκτές , αφού ελέγξουμε ότι η κάρτα εγκρίνεται, πριν την κράτηση. Η κάρτα πρέπει να παρουσιαστεί από τον κάτοχο στον συνοδό.
Οι τιμές για εξωτερικές επισκέψεις των συνοδών δεν περιλαμβάνουν τα μεταφορικά έξοδα. Αυτά θα χρεωθούν επιπλέον.
Η ελάχιστη διάρκεια κρατήσεων για ξενοδοχεία αεροδρομίων είναι 2 ώρες.
Αν χρειαστεί να διανύσει ο συνοδός απόσταση μεγαλύτερη της μιας ώρας για να σας επισκεφτεί , τότε η ελάχιστη διάρκεια της κράτησης θα είναι 2 ώρες. Αν το ταξίδι διαρκεί πάνω από 2 ώρες τότε η κράτηση θα πρέπει να γίνει για διανυκτέρευση.
Τα ραντεβού για δείπνο αναμένεται να διαρκέσουν μεταξύ 2 με 3 ώρες. Μπορείτε βεβαίως να πληρώσετε για επιπλέον χρόνο αν το επιθυμείτε.
Κρατήσεις μιας ημέρας αναμένεται να διαρκέσουν από 12 μέχρι 14 ώρες. Μπορείτε βεβαίως να πληρώσετε για επιπλέον χρόνο αν το επιθυμείτε.
Κρατήσεις για διανυκτέρευση αναμένεται να διαρκέσουν από τις 10μμ μέχρι τις 7πμ (9 ώρες), αυτές οι ώρες μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας- παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις επιθυμίες σας. Μπορείτε βεβαίως να πληρώσετε για επιπλέον χρόνο αν το επιθυμείτε.
Τα Σαββατοκύριακα υπολογίζονται σαν 2 μέρες και νύχτες. Μπορείτε βεβαίως να πληρώσετε για επιπλέον χρόνο αν το επιθυμείτε.
Παρακαλούμε λάβετε υπ’όψιν σας ότι δεν έχουν όλοι οι συνοδοί τη δυνατότητα να σας δεχτούν σε δικό τους χώρο. Δείτε στο προφίλ του κάθε συνοδού αν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.
Οποιαδήποτε αμοιβή πληρωθεί στους συνοδούς είναι για το χρόνο τους και την παρέα τους. Οτιδήποτε άλλο συμβεί είναι ιδιωτικό θέμα και προσωπική επιλογή μεταξύ δυο ενηλίκων, που δίνουν τη συγκατάθεσή τους.