Τα Gay Parade στην Ελλάδα δείχνουν πολιτισμό
Υπηρεσίες Συνοδού
Πληροφορίες Συνοδού
Λίγα λόγια για τον Τα Gay Parade στην Ελλάδα δείχνουν πολιτισμό

Τα Gay Parade στην Ελλάδα δείχνουν πολιτισμό

Όλο και αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια ο θεσμός του Gay Parade ο οποίος, όπως πολλά άλλα πράγματα, ήρθε στη χώρα μας με καθυστέρηση.  Ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός είναι αλήθεια οτι το να αναγνωρίσει κανείς το δικαίωμα ενός άλλου ανθρώπου να διατηρήσει τη δική του σεξουαλική ταυτότητα είναι θέμα παιδείας και ανθρωπιάς.

Τα Gay Parades στην Ελλάδα μπορεί σαν τάση να έφτασαν σχετικά πρόσφατα, μόλις τα τελευταία χρόνια, όμως αυτό δε σημαίνει οτι ο Έλληνας δεν είναι συνειδητοποιημένος όσον αφορά την αποδοχή της διαφορετικότητας των ομοφυλόφιλων.

Η χώρα μας μπορεί να είναι αρκετά οπισθοδρομική όσον αφορά τις αντιλήψεις μιας μεγάλης μερίδας των πολιτών της σχετικά με τη διαφορετικότητα κάθε μορφής –πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ζητήματα ερωτικών προτιμήσεων-, ωστόσο, η μεγάλη συμμετοχή, όπως και η αποδοχή της ευρείας μάζας των Ελλήνων στα Gay Parades που έχουν διοργανωθεί τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη.

Για μια συντηρητική κοινωνία όπως είναι η Ελληνική, το να βγαίνουν στο δρόμο εκατοντάδες άνθρωποι κάθε φύλου και ηλικίας για να γιορτάσουν τη σεξουαλική τους διαφορετικότητα δεν είναι απλώς ένα κοινωνικό γεγονός, αλλά μια γιορτή του πολιτισμού. Για τους Έλληνες, που είναι ο λαός που έφερε στον κόσμο τη δημοκρατία, το να γίνεται αποδεκτή η διαφορετικότητα σε οποιαδήποτε μορφή της και να είναι σεβαστό το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ερωτεύεται όπως εκείνος επιθυμεί είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Η διοργάνωση των Gay Parades στην Ελλάδα, λοιπόν, η ομαλή διεξαγωγή τους και ο σεβασμός σε αυτόν τον θεσμό και στα πρόσωπα όσων συμμετέχουν σ’ εκείνον, είναι αναμφισβήτητα ένα μάθημα πολιτισμού από το λαό μας που αποδεικνύει ότι ο Έλληνας διαθέτει την παιδεία και τον αυτοσεβασμό που απαιτείται ώστε να υποδεχτεί με καλοσύνη κάθε τι διαφορετικό από όσα εκείνος πρεσβεύει, όπως για παράδειγμα την ομοφυλοφιλία. Και αν αυτό στη θεωρία μοιάζει αυτονόητο, στην πραγματικότητα της ρατσιστικής έξαρσης και του bullying κάθε άλλο παρά τέτοιο είναι.

 

 

Κριτικές Συνοδού
Υποβολή κριτικής
1
2
3
4
5
Υποβολή
     
Ακύρωση

Δημιουργήστε μία κριτική

Gay αγγελίες - Escort Boys aggelies- Σεξ αγγελίες
Μέσος όρος βαθμολογίας:  
 0 reviews
Επικοινωνήστε με τον Τα Gay Parade στην Ελλάδα δείχνουν πολιτισμό
Tags

free-fuck
scortthessalonikis
scortthessalonikis